Ontspanningsmassage  bestellen

Als u op zoek bent naar de perfecte manier om te ontspannen en alle stress van het dagelijkse leven achter u te laten, dan is het bestellen van een ontspanningsmassage de juiste keuze voor u. Ontspanningsmassages zijn niet alleen een luxe traktatie; ze bieden ook tal van voordelen voor zowel uw lichaam als geest. In deze uitgebreide gids zullen we dieper ingaan op wat een ontspanningsmassage precies inhoudt, hoe u er een kunt bestellen en waarom het zo’n waardevolle investering in uw welzijn is.

Sport & Ontspanningsmassage  gezocht?  Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen (Massage In Maastricht). Daarnaast doet Bianca ook voetreflexmassage, dit is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Als je elke dag hard werkt in een Ontspanningsmassage de perfecte remedie om tot rust te komen. Ook Thuisverpleging Gent maakt hiervan gebruik.

Ontspanningsmassage  bestellen

Massagepraktijk Sie Joe Massage Je zocht naar een massage in Maastricht? Kijk gerust eens verder op mijn website en ontdek zo welke massage het beste bij je past. De volgende massages zijn mogelijk in mijn praktijk: Wellness-massages Een ontspanningsmassage is een massage waarbij ontspanning van het hele lichaam voorop staat.

Zodat je heerlijk ontspannen raakt. Therapeutische massages Een therapeutische massage geneest niet, maar ondersteunt het zelf herstellend vermogen. Heb je klachten zoals hoofdpijn, migraine, rug en/of nekklachten? Dan kan een- of een combinatie van de volgende behandelingen je helpen dit te verminderen. komen. ​ We bouwen dagelijks ( vaak onbewust) veel spanning op in ons lijf.

Openingstijden Sport & Ontspanningsmassage
Een goede massage zorgt voor herstel van het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. Zo worden energiebanen (Meridianen) gestimuleerd maar vooral ook de doorbloeding bevorderd. Afvalstoffen worden afgebroken en de spanning in de spieren zal verminderen. Ontspanningsmassage Maastricht. Een goede ontspanningsmassage kan dan ook preventief worden ingezet om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Massagestenen

Tijdens het intakegesprek kun je aangeven waar je behoefte aan hebt. Door dit te combineren met mijn massagetechnieken ontstaat een heerlijke unieke massage die vooral volledig op jou is afgestemd. Trouwens een Reiki behandeling in combinatie met een klassieke ontspanningsmassage wordt in mijn praktijk steeds meer gevraagd. Klanten ervaren zo een diepere ontspanning – Massage In Maastricht.

Bij Massagepraktijk Maastricht ben je van harte welkom wanneer je: Klaar bent voor een leven zonder rug- of hoofdpijnklachten? Toe bent aan dat moment van rust voor jezelf? Heb je last van rug- of hoofdpijnklachten, zo heftig dat je niet lang kunt staan? Heb je moeite met dagelijkse inspanningen? Kun je niet actief meedoen met de kinderen tijdens uitjes? Kortom, je lichamelijke klachten belemmeren je in je dagelijkse leven.

Je hebt al heel wat therapieën gehad, meerdere onderzoeken zijn gedaan maar tot nu toe heeft niets geholpen – Massage In Maastricht. Je bent radeloos en weet niet meer hoe je van deze klachten af moet komen. Ben jij eraan toe om weer dagelijks leuke dingen te doen, zonder dat je lichaam je belemmert? Mail me dan snel voor het maken van een telefonisch kennismakingsgesprek.

Door deze aanpak zal de klacht tot diep in de kern worden verminderd en pakken we de oorsprong aan in plaats van het gevolg. Tot diep in de kern kom ik door de klacht niet enkel fysiek maar ook mentaal aan te pakken, ik geloof dat een klacht zich opbouwt vanuit emoties of vanuit de levensgeschiedenis.

Massages – Massagepraktijk

Wat ik heb geleerd is dat opgeven geen optie is en ik altijd aan mezelf mag werken om een nog betere versie van mezelf te worden. Het is mijn leven, het zijn mijn keuzes. Ik doe waar ik gelukkig van word. Tijdens mijn behandelingen ga ik een stap verder dan masseren, ik voel onder mijn handen waar de knelpunten zitten in het lichaam, maar ook in de geest (Massage Maastricht Centrum).

Balans tussen lichaam en geest vind ik ontzettend belangrijk. Ik geloof dat een lichamelijke klacht niet zomaar ontstaat. Vaak is het een opeenstapeling van emoties, wat daarna ‘de zwakke plek’ wordt genoemd. Ik hoor cliënten regelmatig zeggen, ik heb ermee leren leven. Mijn idee hierachter: ‘Je hoeft er niet mee te leren leven, iedereen heeft de keuze om klachtenvrij te worden’.

Tijdens een kennismakingsbehandeling vindt een intake plaats en wordt direct gestart met behandelen – Massage Maastricht. Gedurende de behandeling maak ik een ombinatie van inspanning naar ontspanning, zodat je de behandeling niet alleen als therapie ziet maar ook als een cadeautje voor jezelf. Na de behandeling zal ik jou het advies geven wat je nodig hebt om dichter bij je doel te komen door middel van een korte coaching.

De spieren worden gemasseerd zodat het lichaam gifstoffen kan afvoeren en omdat wij alleen met kwaliteit massageolie masseren wordt de huid optimaal verzorgd. Heb je zoveel last van hoofdpijn of migraine dat het je belemmerd in je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse leven? Hoofdpijn en migraine kunnen meerdere oorzaken hebben, zoals, lichamelijke oorzaken, verkeerde houding, stress, hormonaal, onjuist voedingspatroon, etc.

Dit betekent dat bijna alle klachten behandeld mogen worden met een snel resultaat. Enkele voorbeelden zijn, huidklachten, darmklachten, rugklachten, etc. Ook aan kinderen wordt gedacht bij massagepraktijk Maastricht Release & Heal. Kinderen moeten al zoveel op jonge leeftijd, hier maak ik mijzelf ook schuldig aan. Ze moeten op tijd op om naar school te gaan, moeten luisteren, moeten stilzitten. Maastricht Massage.

Wat is een Ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een therapeutische massage die gericht is op het verminderen van spanning en stress in uw lichaam. Het is een zachte, kalmerende massage die de spieren ontspant en de bloedcirculatie bevordert. Tijdens een ontspanningsmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om u een gevoel van diepe ontspanning te bezorgen.

Voordelen van een Ontspanningsmassage

 • Stressvermindering: Een van de meest opvallende voordelen van een ontspanningsmassage is de aanzienlijke vermindering van stressniveaus. De kalmerende aanraking en de rustgevende sfeer dragen bij aan een gevoel van innerlijke rust.
 • Verbeterde slaapkwaliteit: Ontspanningsmassages kunnen ook bijdragen aan een betere slaapkwaliteit. Door stress te verminderen en spieren te ontspannen, kunt u gemakkelijker in slaap vallen en dieper slapen.
 • Pijnverlichting: Als u last heeft van spierpijn of pijnlijke gewrichten, kan een ontspanningsmassage verlichting bieden. De zachte manipulatie van spieren kan spanning verminderen en pijn verlichten.
 • Verhoogde flexibiliteit: Regelmatige ontspanningsmassages kunnen helpen bij het verbeteren van uw flexibiliteit. Door gespannen spieren los te maken, kunt u uw bewegingsbereik vergroten.

Hoe Bestelt u een Ontspanningsmassage?

Het bestellen van een ontspanningsmassage is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar de voordelen van deze therapeutische behandeling. Volg deze stappen om uw ontspanningsmassage te boeken:

 1. Zoek een gerenommeerde massagesalon: Het is essentieel om een betrouwbare massagesalon te vinden. Lees online recensies en vraag vrienden om aanbevelingen.
 2. Kies uw type ontspanningsmassage: Massagesalons bieden vaak verschillende soorten ontspanningsmassages aan, zoals Zweedse massage, hot stone massage, of aromatherapie massage. Kies degene die het beste bij uw behoeften past.
 3. Maak een afspraak: Neem contact op met de massagesalon en maak een afspraak op een tijdstip dat u uitkomt.
 4. Bereid u voor op uw massage: Draag comfortabele kleding en zorg ervoor dat u goed gehydrateerd bent. Uw masseur zal u begeleiden en zorgen voor een ontspannende ervaring.

Waarom is een Ontspanningsmassage de Juiste Keuze?

Nu u begrijpt wat een ontspanningsmassage is en hoe u er een kunt bestellen, wilt u misschien weten waarom het de juiste keuze is voor u. Hier zijn enkele redenen waarom een ontspanningsmassage een waardevolle investering in uw welzijn is:

 • Stressvermindering: In onze drukke wereld is stress een veelvoorkomend probleem. Een ontspanningsmassage kan u helpen stress te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.
 • Geestelijke rust: Na een ontspanningsmassage voelt u zich vaak kalmer en helderder in uw hoofd. Het kan u helpen om even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en uw geest te verfrissen.
 • Lichamelijke ontspanning: De massagebehandeling helpt gespannen spieren te ontspannen en kan pijn verlichten. Het kan ook helpen bij het verminderen van spanning in uw nek, schouders en rug.
 • Algehele welzijn: Een regelmatige ontspanningsmassage kan bijdragen aan uw algehele welzijn en kwaliteit van leven. Het is een investering in uzelf en uw gezondheid.

Conclusie

Kortom, het bestellen van een ontspanningsmassage is een uitstekende manier om stress te verminderen, lichamelijke en geestelijke ontspanning te ervaren en uw algehele welzijn te verbeteren. Volg de stappen hierboven om uw ontspanningsmassage vandaag nog te boeken en geniet van de talloze voordelen die deze therapeutische behandeling te bieden heeft.