Massagesalon Brugge

Thaise massage Brugge

Massagesalon Brugge

Bij Massagesalon Brugge hebben we een team van professioneel opgeleide en gekwalificeerde Thaise massage therapeuten die zijn toegewijd aan het geven zeer ontspannende massage behandelingen.

TRADITIONAL THAI MASSAGE – NO EROTIC, NO HAPPY ENDING

Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? 

Dat kan bij Massagesalon Brugge.

LET OP : Absoluut GÉÉN EROTIEK !!!!

Wij verwelkomen iedereen

Voor een Thaise massage heten wij je van harte welkom bij Massagesalon Brugge

Een ontspannende massage van Massagesalon Brugge stimuleert de drukpunten in je lichaam. Hierdoor komt je levensenergie weer vrij. Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten. 

NIEUWE ACTIE!

Geniet van dé negen beurten kaart van Massagesalon Brugge !!!

Bij het vullen van negen stempels krijgt u bij de tiende een GRATIS massage ter waarde van 60 minuten!

(Te combineren met andere massages mogelijk)

Thaise massage Brugge

Enkele van onze massagebehandelingen

Hot Stone Massage.
Traditional Thai Massage.
Thai Classic Oil Massage.
Thai Anti Stress Massage.
Thai Herb Compress Massage.
Thai foot massage
Thai Delight Massage
Thai Aroma Massage

Bij Suriyos Salon streven we ernaar je de beste Thaise massage te geven.

Massage is één van de oudste geneeswijzen. Chinese teksten van meer dan 3000 jaar oud beschrijven reeds de heilzame werking. Een massage van Massagesalon Brugge kun je vergelijken met de onderhoudsbeurt van een auto. Zonder onderhoud kan de auto na korte tijd niet meer rijden. Ook uw lichaam heeft onderhoud nodig, om uw spieren soepel te houden en klachtvrij te blijven. Vooral als u al klachten heeft, dan is het raadzaam om uw lichaam regelmatig te laten masseren. Dan voelt u zich pas lekker in uw vel. Daar gaat het immers om in het leven.

Suriyo’s Massagesalon Brugge is een Thaise massagesalon. Van een stevige traditionele Thaise massage, een spiermassage met Thaise kruidenoliën, een ontspannende aromamassage met warme kokosolie tot een schouder- en nekmassage: bij Suriyo’s Massagesalon Brugge kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan massages om onder andere stress te verminderen, (spier)pijn te verlichten, vermoeidheid te bestrijden en/of om lichamelijke en emotionele blokkades op te heffen.

Meteen een afspraak maken?

Contacteer Massagesalon Brugge via Telefoon: 0480/62 51 90 of stuur een mail naar: suriyossalon@hotmail.com

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in ons salon te Brugge!