Thaise massage West-Vlaanderen

Thaise massage Brugge

Thaise masage West-Vlaanderen boeken

Bij Thaise massage West-Vlaanderen hebben we een team van professioneel opgeleide en gekwalificeerde Thaise massage therapeuten die zijn toegewijd aan het geven zeer ontspannende massage behandelingen.

TRADITIONAL THAI MASSAGE – NO EROTIC, NO HAPPY ENDING

Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving?

Dat kan bij Thaise massage West-Vlaanderen

LET OP : Absoluut GÉÉN EROTIEK !!!!

Wij verwelkomen iedereen

Voor een Thaise massage heten wij je van harte welkom bij Thaise massage West-Vlaanderen. Ons massagesalon is gelegen in de Jozef Suveéstraat 18 te 8000 Brugge

Een ontspannende massage van Thaise massage West-Vlaanderen stimuleert de drukpunten in je lichaam. Hierdoor komt je levensenergie weer vrij. Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten. 

NIEUWE ACTIE!

Geniet van dé negen beurten kaart bij Thaise massage West-Vlaanderen!!!

Bij het vullen van negen stempels krijgt u bij de tiende een GRATIS massage ter waarde van 60 minuten!

(Te combineren met andere massages mogelijk)

Thaise massage Brugge

Enkele van onze massagebehandelingen

Hot Stone Massage.
Traditional Thai Massage.
Thai Classic Oil Massage.
Thai Anti Stress Massage.
Thai Herb Compress Massage.
Thai foot massage
Thai Delight Massage
Thai Aroma Massage

Bij Suriyos Salon streven we ernaar je de beste Thaise massage te geven.

Een massage van Thaise massage West-Vlaanderen doet je goed, en bevordert je gezondheid op vele vlakken. Alle stress vloeit weg uit je lichaam en stijve spieren ontspannen, zodat je lichaam zijn natuurlijke balans weer hervindt.

De gezondheidsvoordelen van een Thaise massage zijn enorm. Het verlaagd de stress, het zal ook uw energie stimuleren .

Thaise massage West-Vlaanderen maakt gebruik van zachte druk en stretching technieken om het hele lichaam te ontspannen. Dit is een oude geneeswijze die zijn oorsprong vindt in India. Het dateert van ongeveer 2.500-7.000 jaar geleden.

De techniek die Thaise massagebeoefenaars gebruiken is heel anders dan wat mensen in het Westen gewend zijn. In tegenstelling tot Zweedse of shiatsu massagetechnieken, waarbij een persoon passief op een bed ligt, ligt de cliënt op de grond en neemt hij actiever deel aan de massage.

De massage van Thaise massage West-Vlaanderen heeft ook een ontspannend en positief effect op astma, migraine en vele andere fysieke en emotionele spanningen. Het zorgt voor een flexibeler lichaam, een betere slaap en zorgt voor een betere verbinding met je lichaam en geest.

Meteen een afspraak maken?

Contacteer Thaise massage West-Vlaanderen via Telefoon: 0480/62 51 90 of stuur een mail naar: suriyossalon@hotmail.com

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in ons salon te Brugge!