Traditionele Thaise massage

Thaise massage Brugge

Traditionele Thaise massage boeken

Op zoek naar een Traditionele Thaise massage? Bij  Suriyo’s Salon te Brugge hebben we een team van professioneel opgeleide en gekwalificeerde Thaise massage therapeuten die zijn toegewijd aan het geven zeer ontspannende massage behandelingen.

TRADITIONAL THAI MASSAGE – NO EROTIC, NO HAPPY ENDING

Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Kies dan voor een Traditionele Thaise massage van Suriyo’s Salon te Brugge.

LET OP : Absoluut GÉÉN EROTIEK !!!!

Wij verwelkomen iedereen

Voor een Traditionele Thaise massage heten wij je van harte welkom bij  Suriyo’s Salon gelegen in de Jozef Suveéstraat 18 te 8000 Brugge

Een ontspannende Traditionele Thaise massage  stimuleert de drukpunten in je lichaam. Hierdoor komt je levensenergie weer vrij. Traditioneel werd deze massage gegeven aan de mannen en vrouwen die op het Thaise platteland werkten. Het is een stevige massage, die zich richt op het zo effectief mogelijk verhelpen van specifieke klachten. 

NIEUWE ACTIE!

Geniet van dé negen beurten kaart bij een Traditionele Thaise massage !!!

Bij het vullen van negen stempels krijgt u bij de tiende een GRATIS massage ter waarde van 60 minuten!

(Te combineren met andere massages mogelijk)

Thaise massage Brugge

Enkele van onze massagebehandelingen

Hot Stone Massage.
Traditional Thai Massage.
Thai Classic Oil Massage.
Thai Anti Stress Massage.
Thai Herb Compress Massage.
Thai foot massage
Thai Delight Massage
Thai Aroma Massage

Bij Suriyos Salon streven we ernaar je de beste Thaise massage te geven.

Een Thaise massage vindt zijn oorsprong in India, en bestaat al meer dan 2.500 jaar. Oorspronkelijk beschouwd als een geneeskunst, bevat de traditionele Thaise massage invloeden van zowel de Ayurvedische als de traditionele Chinese geneeskunde.

In tegenstelling tot typische westerse massages, gaat het niet om liggen op een massagebed terwijl een massagetherapeut olie op je lichaam aanbrengt en je spieren en drukpunten kneedt.

In plaats daarvan, je ligt volledig gekleed op een mat op de grond, terwijl een beoefenaar met behulp van stretching, trekken, en schommelen technieken om spanning te verlichten, ontspanning te bevorderen, en de flexibiliteit en circulatie te verbeteren.

Thaise massage, soms ook wel ondersteunde yoga genoemd, is gericht op het verbeteren van de energiestroom door je lichaam.

Wat zijn de voordelen van de traditionele Thaise massage?

Thaise massage kan profiteren van uw gezondheid op tal van manieren, waarvan er vele worden ondersteund door wetenschappelijke studies.

Hieronder verkennen we enkele belangrijke voordelen die worden ondersteund door onderzoek.

1. Verlicht hoofdpijn
Als je migraine hebt of last van spanningshoofdpijn, kan traditionele Thaise massage helpen verlichten van uw symptomen.

In verschillende kleine studies met patiënten met chronische hoofdpijn, vonden onderzoekers dat Thaise massage de intensiteit van zowel migraineTrusted Source als spanningshoofdpijn verminderde.

Als u geïnteresseerd bent in het proberen niet-farmaceutische remedies voor hoofdpijn verlichting, is het vermeldenswaard dat onderzoekers geconcludeerd dat de voordelen van Thaise massage overal zou kunnen duren van enkele dagen tot ongeveer 15 weken.

Vermindert rugpijn

Een traditionele Thaise massage kan een effectief, niet-farmaceutisch middel zijn om rugpijn te verminderen.

Onderzoekers onderzochten in Thailand de effecten van Thaise massage op een groep van 120 mensen met aspecifieke lage rugpijn. De helft van de testgroep werd behandeld met Thaise massage en de rest met andere conservatieve management technieken die gewrichtsmobilisatie (een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend), hot packs, en manuele stretching van pijnlijke gebieden omvatte.

Beide groepen werden gedurende 4 weken twee keer per week behandeld, en beide groepen hadden een aanzienlijke verlichting van de pijn.

Andere studies

Uit onderzoek is gebleken dat een traditionele Thaise massage de rugpijn vermindert die geassocieerd wordt met triggerpoints – strakke, pijnlijke spierclusters – in de bovenrug

Verlicht gewrichtsstijfheid en pijn

Thaise massage kan uw gewrichtsfunctie verbeteren als u pijn en stijfheid ervaart wanneer u beweegt.

In een studie, gebruikten onderzoekers een programma van Thaise massage in combinatie met strekoefeningen om de effecten op mensen met knie-artritis te bestuderen. De onderzoekers ontdekten dat de deelnemers aan de studie minder pijn voelden en met meer gemak liepen na het 8 weken durende programma.

In een andere studie met 60 patiënten met artrose van de knie, vonden de onderzoekers dat 3 weken Thaise massage dezelfde pijnverlichting gaf als 3 weken ibuprofen.

Verhoogt de flexibiliteit en het bereik van de beweging

Als uw bereik van beweging en flexibiliteit van invloed zijn op uw atletische prestaties, kan Thaise massage u helpen om gemakkelijker te bewegen.

Vierendertig voetballers maakten deel uit van een experiment om de effecten van Thaise massage op atletische prestaties te testen. Na het ontvangen van Thaise massage drie keer in een periode van 10 dagen, de voetballers toonden een aanzienlijke verbetering in hun vermogen om zit-en-reik oefeningen te doen.

Onderzoekers veronderstellen dat de toename in flexibiliteit kan komen omdat Thaise massage de mogelijkheid heeft om de bloedstroom en zuurstoftoevoer naar de spieren te verbeteren. Dit, op zijn beurt, kan helpen verminderen pijn en verminderen spier verklevingen.

De onderzoekers vonden ook dat de traditionele Thaise massage behandelingen verbeterde de snelheid en behendigheid van de spelers op het veld.

Meteen een afspraak maken?

Contacteer  Suriyo’s Salon via Telefoon: 0480/62 51 90 of stuur een mail naar: suriyossalon@hotmail.com

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in ons salon te Brugge!